Formandens beretning for 2018

 

 

Formands beretning for 2018.

 

 

Så er der gået et år igen, og vi kan gøre status for årets gang i Gangforeningen.

Vi var ved årets slutning 127 medlemmer, mod 141 forrige år. (Vi havde den glæde, at der dukkede 6 potentielle nye medlemmer op på nytårsturen på Dueodde)

Fordelt på køn var vi 78 kvinder og 49 mænd.

Pr. 24. januar i år er vi 121 medlemmer, tilgang med 5, afgang med 11.

 

Vi har gået 48 10 km ture og 18 20 km ture, det bliver ca. 800 km på et år.

 

I første kvartal havde vi 12 10 km ture, med en fastelavnstur fra Blokhuset, hvor festudvalget arrangerer tøndeslagning efter turen, slutter med kaffe/te og fastelavnsboller. 20 km turene, var der 6 af.

Generalforsamlingen blev afholdt d. 7. februar, hvor Peder sponsorerede maden.

Under eventuelt snakkede vi lidt om, vi kunne tage hensyn til dem, der ikke kunne gå så hurtigt og langt, men sagtens i to timer. Det strander bare på, at der så skal være 2 turledere, og det har vi ikke altid. Men ind i mellem virker det.

 

I andet kvartal havde vi 11 10 km ture og 5 20 km ture.

  1. 28. maj blev der afholdt Ladywalk, hvor Kisser havde samlet 19 piger under navnet ”Gangforeningens Ladies”. Jeg var ikke selv med, men jeg ved, de havde en fin tur i fantastisk vejr.
  2. 10. juni havde vi den årlige solopgangstur kl. 04.15 fra Sandkås, som Kisser også tager sig af. Efter turen slutter vi af med morgenmad på foreningens regning. Den tur kan godt anbefales.
  3. 24. juni skulle vi ha` haft grillfest efter turen, men på grund af tørken, var det forbudt med åben ild, så den blev udsat til d. 12. august. Det blev det så ikke bedre af, for vi havde stadig denne her fantastiske sommer. Derfor har vi været nød til at springe grillfesten over i år.
  4. 29. juni til 1. juli afholdtes Bornholm Rundt marchen, som gangforeningen Rotna står for. Igen i år blev vi spurgt om vi ville afmærke turen fra Hasle nord til Kongeskærskolen. Det ville vi gerne. Tak til Birthe, Mogens, Lene og Mona fordi I påtog jer opgaven.
  1. kvartal bød på 14 10 km ture og kun 3 20 km ture, da vi holder sommerferie i juli og halvdelen af august for de lange ture. 

I 4. kvartal gik vi 11 10 km ture og 4 20 km ture.

  1. november havde festudvalget arrangeret den årlige julefrokost i Blokhuset efter 10 km turen. Der blev spillet amerikansk lotteri, og Elin havde igen i år en sang med, men sagde samtidig, at det var sidste gang, hun digtede sange til os.

Det er vi selvfølgelig kede af, håbede du kunne fortsætte i en uendelighed. Du skal have rigtig mange tak for alle de fantastiske bornholmske sange, du har skrevet til og om os.

  1. december var festudvalget igen på banen med gløgg til os efter turen.

Anden juledag havde vi årets sidste tur fra David statuen i Almindingen. 

Som en konsekvent af persondataloven sender vi ikke mere meddelelse ud på mail om, at bladet ligger på hjemmesiden, men meddeler på vores Facebook gruppe, at nu er bladet klar. Vi bestræber os på, at det ligger der d. 20. marts, 20. juni osv.

Til slut stor tak til festudvalget for jeres store arbejde, og tak til Peder, der igen i år sponsorerer maden, og tak til min bestyrelse for godt samarbejde.

 Vi skal selvfølgelig ikke glemme alle jer turledere, som vi gerne vil se heroppe.

Igen i år har vi haft 22 turledere på 10 km turene og 6 på 20 km turene. 

Det var årets gang i Gangforeningen.